1979

Gouwzee 46

Stap aan boord van de avontuurlijke Gouwzee 46, een tijdloze zeilboot die haar anker heeft laten vallen in Den Helder, wachtend om nieuwe horizonten te ontdekken. Met een bouwjaar dat teruggaat tot 1979 en te water gelaten in 1981, ademt ze geschiedenis en ervaring. Haar romp, stevig gebouwd van staal, draagt een verhaal van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Gouwzee 46 straalt kracht uit, met haar indrukwekkende specificaties die getuigen van haar robuuste karakter. Van haar slanke lengte over alles van 14,35 meter tot haar indrukwekkende diepgang van 1,8 meter, ze staat klaar om de golven te trotseren met een zekerheid die alleen ervaring kan bieden.

Onder de zonovergoten hemel pronkt ze met haar aluminium mast, compleet met maststappen voor diegenen die dromen van de top te bereiken. Haar interieur is een oase van comfort en functionaliteit, met hutten die klaarstaan om reizigers te verwelkomen na een dag van zeilen. Met een Ford Ebro 60 pk scheepsmotor die haar voortstuwt door de zeeën, combineert ze kracht met efficiëntie, terwijl ze haar bemanning comfortabel houdt met een scala aan voorzieningen, waaronder een complete keuken, toilet en douchefaciliteiten.

Maar de Gouwzee 46 is meer dan alleen een boot; ze is een thuis weg van huis voor avonturiers en zeilfanaten. Haar uitrusting omvat moderne navigatieapparatuur zoals een B&G Zeus3 kaartplotter en een Vesper Cortex V1 AIS-transponder, waardoor haar bemanning veilig en zelfverzekerd kan navigeren, zelfs in de meest uitdagende wateren.

Met een scala aan extra's, waaronder zonnepanelen, een duikcompressor en zelfs een FM/DAB-radio voor degenen die willen genieten van muziek op zee, belichaamt de Gouwzee 46 de perfecte combinatie van traditie en innovatie.

Maar net als elke zeilboot heeft ook zij zorg nodig. Haar eigenaar heeft aandacht besteed aan het onderhoud, met plannen om het verfsysteem en de antifouling te vernieuwen, ervoor zorgend dat ze haar glans behoudt voor toekomstige avonturen.

Stap aan boord van de Gouwzee 46 en laat je meevoeren op een reis vol spanning, schoonheid en eindeloze mogelijkheden op de uitgestrekte oceanen.

Voor meer informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

€95.000

Details

  • Bouwjaar: 1979
  • Afmetingen: 14,35 m. x 4 m. x 1,8 m.
  • Motor: Ford Ebro 60 pk scheepsmotor met kiel koeling
  • Materiaal: Staal

Ligplaats

Den Helder

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229