TULLIO ABBATE

  • Bouwjaar: 2000
  • Ligplaats: Kerkdriel
  • Prijs: € 79.950,-
  • Afmetingen: 17.78 x 4 x 1,5
  • Motor: MAN dieselmotoren. Vermogen van 800 pk per motor
  • Materiaal: Polyester
  • Afbeelding:
  • Plaats op de kaart: 51.7780,5.3366

Deze prachtige Tullio Abbate 65ft, gebouwd in het jaar 2000, biedt een unieke kans om voor minder dan € 100.000 eigenaar te worden van bijna een superjacht dat perfect is voor het hele gezin. Het is zeldzaam om een jacht uit 2000 te vinden voor deze prijs.

Het jacht, gelegen in Nederland, Kerkdriel, biedt een scala aan specificaties en mogelijkheden. Met een lengte van 17.78 meter en een breedte van 4 meter biedt het voldoende ruimte voor een dag vol plezier op het water, een familievakantie, snelle vaartochten, verre reizen en zelfs wonen aan boord. Het is gemaakt van polyester en heeft een diepgang van 1.5 meter.

Met 650 tot 700 motoruren op de teller biedt deze Tullio Abbate twee krachtige MAN diesel motoren, elk met 800 pk, en aandrijving via schroefassen. Het interieur biedt comfortabele accommodatie met 4 vaste slaapplaatsen en optioneel 2 extra slaapplaatsen, met een stahoogte van 2 meter binnen. De moderne inrichting met een marmeren uitstraling zorgt voor een luxueuze sfeer.

Het jacht is goed uitgerust met voorzieningen zoals twee elektrische toiletten, een vriezer, een koelkast, een magnetron, een inductiekookplaat zowel binnen als buiten, een generator, en vernieuwde accu's. Voor ontspanning zijn er twee douches aan boord en een buiten douche op het zwemplateau.

Wat betreft navigatie en elektronica, beschikt het jacht over GPS, marifoons, een kaartplotter en een log/snelheidsmeter, hoewel de roerstandaanwijzer momenteel niet functioneert. Voor buitenapparatuur is er een elektrische ankerlier, een bimini-top, een elektrische loopplank en andere essentiële uitrusting zoals brandblussers, trimtabs en een dieptemeter.

Met uitstekende prestaties, comfortabele accommodatie en een scala aan voorzieningen, biedt deze Tullio Abbate de mogelijkheid om te genieten van luxe varen tegen een betaalbare prijs. Met zijn CE-categorie B-keuring is het geschikt voor zeereizen en biedt het een uitstekende optie voor ontspannen cruisen of snelle overtochten naar verschillende bestemmingen.

Voor mijn informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Hits: 207
Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229