2006

Cranchi 28 CSL

Stap aan boord van de Cranchi 28 CSL en laat je betoveren door deze elegante cruiser. Met een indrukwekkende lengte van 8,75 meter is de Cranchi 28 CSL een ware blikvanger op het water. Deze sportieve motorboot, uitgerust met dubbele binnenboordmotoren, biedt ultieme prestaties en is geliefd bij zowel ervaren zeilers als gezinnen die op zoek zijn naar avontuur.

De Cranchi 28 CSL staat bekend om zijn uitstekende zeewaardigheid en wendbaarheid, maar dit betekent niet dat luxe en comfort op de achtergrond raken. Integendeel, deze boot biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke tijd op het water. Of u nu wilt ontspannen in de stralende zon, een verfrissende duik wilt nemen of snel van de ene baai naar de andere wilt varen, de Cranchi 28 CSL kan het allemaal!

Het ruime achterdek van deze Italiaanse schoonheid biedt moeiteloze toegang tot het water, en het verplaatste zonnedek aan stuurboordzijde voegt een vleugje luxe toe aan uw dag op het water. Deze boot heeft in 2015 een volledige refit ondergaan en is in 2020 prachtig opnieuw gewrapped. Dit is niet zomaar een boot; dit is een offshore buddy van topkwaliteit die gezien moet worden!

Stap aan boord en ervaar de Cranchi 28 CSL zelf. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak uw dagen op het water onvergetelijk met deze indrukwekkende cruiser.

Meer informatie ontvangen? Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

€59.500,-

Details

  • Bouwjaar: 2006
  • Afmetingen: 8.75 x 2.83 x 0,85
  • Motor: Volvo Penta 4.3 GXI 2x 225PK Diesel
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Huizen

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229