1978

Kajuitzeiljacht Cirrus 3/4

Welkom aan boord van een meesterwerk van maritieme innovatie - een zeiljacht dat niet alleen zeer sportief is, maar ook met zorg is onderhouden, klaar om de wateren te doorkruisen met elegantie en kracht.

Dit opmerkelijke schip, ontworpen door de legendarische German Frers en gebouwd bij de gerenommeerde scheepswerf Taylor in Santander, Spanje, vertegenwoordigt de belichaming van nautische perfectie. Haar historie is doordrenkt van roem en bewondering, herkend door kenners en liefhebbers vanwege haar unieke karakter en gracieuze lijnen. Met slechts twee van haar soort in Nederland, is dit een kans die u niet mag missen.

Als een ware snelheidsduivel biedt dit jacht een overvloed aan trimopties, waardoor zeilers van alle niveaus kunnen genieten van haar wendbaarheid en reactievermogen. Of het nu gaat om het leren van de kunst van het trimmen of het verkennen van uitgestrekte meren en oceanen, dit schip staat garant voor opwinding en avontuur. Oorspronkelijk ontworpen als een IOR-wedstrijdboot, biedt haar uitstekende stabiliteit en indrukwekkende actieradius ook een ideale setting voor ontspannen recreatievaarten.

Met een diepe kuip voor maximale veiligheid, een robuuste loodkiel voor stabiliteit en een slim ontwerp dat weinig helling mogelijk maakt, is dit jacht gebouwd om te presteren en te behagen in alle omstandigheden.

Compleet met een aluminium mast, uitgebreide zeilgarderobe inclusief grootzeil, genua's, spinnaker en gennaker, evenals moderne gemakken zoals ledverlichting in de kajuit en een Harken furler, is dit schip klaar om haar volgende avontuur te beginnen.

Aluminium doorgestoken mast met twee paar zalingen, topgetuigd.
Zeer uitgebreide zeilgarderobe:
- Grootzeil
- Genua 1
- Genua 2
- Genua 3
- Genua 4
- Spinnaker (inclusief spinnakerboom)
- Gennaker (nieuw)
- Drifter
- Big Boy

Voor meer informatie en om dit juweeltje zelf te ervaren, neem contact op met Franklin Zielinski via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-25289747. Bereid je voor op een reis naar ongeëvenaarde vrijheid en schoonheid op de golven.

€19.950,-

Details

  • Bouwjaar: 1978
  • Afmetingen: 10.1 x 3.35 x 1.80
  • Motor: Volvo Penta 29 PK (2005)
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Hellevoetsluis

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229