1980

Nadine 24

De Nadine 24, ontworpen door Hans Heß en vakkundig vervaardigd door de gerenommeerde Duitse jachtbouwer Göbel in 1983, belichaamt de essentie van maritiem vakmanschap. Dit zeiljacht, doordrenkt met de beeldschone lijnen geïnspireerd op de Swan 38, vond zijn oorspronkelijke bestemming als trainingsboot voor de Duitse Bundesmarine mariniers. Een keuze die de uitmuntende zeileigenschappen en soepele manoeuvreerbaarheid van de Nadine 24 benadrukt.

Het vloeiende glijden van de Nadine 24 over het water, gekoppeld aan het aangename gevoel aan het roer, maken dit schip een genot voor elke zeiler. Met voortreffelijke zeileigenschappen, zowel bij lichte bries als zwaar weer, biedt dit schip een ongeëvenaarde ervaring op het water.

Het doordachte ontwerp van de zelflozende kuip, diep en beschut, maakt de Nadine 24 niet alleen functioneel maar ook comfortabel. De mogelijkheid om het schip met één persoon vanuit de kuip te bedienen, getuigt van de doordachte ergonomie. Het warme teakhouten interieur en de krachtige Tohatsu 5HP diesel dragen bij aan het tijdloze karakter van de Nadine 24.

Met een uitzonderlijk afsluitbare voorhut, een wegschuifbare kombuis onder de stuurboord kuipbank, en overvloedige opbergruimte, combineert deze boot moeiteloos functionaliteit met esthetiek. Voorzien van moderne gemakken, waaronder ledverlichting, toilet en een recent elektrisch systeem, belichaamt de Nadine 24 de perfecte balans tussen traditie en innovatie.

De recente volledige restauratie van de Nadine 24, inclusief een nieuw grootzeil, fok, elektrisch systeem, interieur, kussens, keuken, radio, dieptemeter, staander tuigage en rolsysteem, getuigt van de zorg en toewijding van de eigenaar. Ondanks deze uitgebreide renovaties, wordt de boot nu te koop aangeboden wegens tijdgebrek.

De huidige eigenaar, die altijd met groot plezier heeft genoten van zeiltochten op de Wadden en het IJsselmeer, heeft de boot regelmatig onderhouden, inclusief het jaarlijkse motoronderhoud. Deze comfortabele sport cruiser staat klaar voor nieuwe avonturen, met een recente zeilgarderobe die het mogelijk maakt om direct het water op te gaan.

Voor meer informatie en foto's over deze prachtige boot kunt u contact opnemen met Franklin Zielinski via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-25289747.

Een kans om eigenaar te worden van dit schitterende schip en de zeilervaring naar nieuwe hoogten te tillen, en hij is nu zeer betaalbaar.

€9.995,-

Details

  • Bouwjaar: 1980
  • Afmetingen: 7.56 x 2.68 x 1.20
  • Motor: Tohatsu 5HP
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Naarden Marina

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229