2002

Maril 8.90 Classic

Ontdek deze indrukwekkende polyester kruiser uit 2002, perfect voor avontuurlijke vaarliefhebbers! Met een slanke lengte van 9 meter biedt deze boot uitstekende vaareigenschappen en kan dankzij de beperkte doorvaarthoogte van 1,55 meter en diepgang van 70 cm vrijwel overal komen, zelfs in ondiepe wateren.

Geniet van de ruime kuip met comfortabele U-bank en het open design, ideaal voor een volledige buitenervaring. Binnenin biedt het voorschip verrassend veel ruimte met een grote U-bank die tevens als slaapplaats fungeert (210 x 180 cm). Daarnaast vindt u een goed uitgeruste kombuis met kooktoestel, spoelbak, koelkast en voldoende keukenkastjes. De badkamer is voorzien van een elektrisch toilet, wastafel en douche.

Deze kruiser is klaar voor langere verblijven dankzij de sterke accu's die onafhankelijkheid van walstroom garanderen. Ligplaats in Doesburg. Met een topsnelheid van 11 knopen en een krachtige Yanmar 75PK motor, boegschroef, zwemplateau, en vele extra's is dit een topboot voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op voor meer informatie en bemachtig deze stoere kruiser voor uw volgende avontuur!

Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

€79.500,-

Details

  • Bouwjaar: 2002
  • Afmetingen: 8.90 x 2.70 x 0.70
  • Motor: Yanmar 4JH3-TE
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Doesburg

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229