1990

Van de Stadt Motorsailor

De Van de Stadt motorsailor uit 1990 is een unieke en charmante zeilboot met een rijke historie en betrouwbare constructie. Met afmetingen van 7,5 meter lang en 2,5 meter breed biedt deze boot een uitstekende balans tussen wendbaarheid en stabiliteit, ideaal voor zowel rustige tochten als avontuurlijke zeilreizen.

Deze motorsailor is gebouwd met een combinatie van hout en polyester, wat niet alleen zorgt voor een klassieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid en sterkte. De houten elementen geven de boot een warme en traditionele look, terwijl het polyester zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en robuuste buitenkant.

Een van de opvallende kenmerken van deze Van de Stadt is de krachtige Yanmar motor van 10 pk, die in nieuwstaat verkeert. Deze betrouwbare motor, gecombineerd met een drieblads schroef, zorgt voor een soepele en efficiënte vaart, zelfs onder uitdagende omstandigheden. De boot beschikt over een 20-liter watertank en een 40-liter dieseltank, waardoor lange tochten zonder frequente tankstops mogelijk zijn.

Met een waterverplaatsing van 2 ton ligt de boot stabiel in het water, wat bijdraagt aan een comfortabele zeilervaring. De ligplaats van deze prachtige motorsailor is Hank, een ideale locatie voor zeilers die willen genieten van de wateren in de omgeving.

Of je nu een ervaren zeiler bent of een liefhebber van klassieke boten, deze Van de Stadt motorsailor uit 1990 biedt een unieke combinatie van nostalgie, betrouwbaarheid en zeilplezier. Het is een perfecte keuze voor diegenen die een boot zoeken met karakter en geschiedenis, zonder in te leveren op moderne prestaties en comfort.

Zoals op de foto’s te zien is, zit er een bimini op dus kan je hem ook gebruiken als sloep/motorboot zonder mast. Ook een nieuwe diepte meter en nieuwe bilgepomp. De Electra is ook geheel vernieuwd.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / jachtmakelaar: Franklin Zielinski 

€16.500,-

Details

  • Bouwjaar: 1990
  • Afmetingen: 7.5 x 2.5 x 1.2
  • Motor: Yanmare GM10 (10 pk)
  • Materiaal: Hout en polyester

Ligplaats

Hank

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229