1991

SeaRay 280 DA

Welkom aan boord van deze prachtige Sea Ray 280 DA!

Onze boot, gebouwd in 1991, biedt u de perfecte balans tussen comfort en avontuur op het water. Met een indrukwekkende lengte van 10 meter en een breedte van 3,20 meter, heeft deze polyester schoonheid een slanke V-vormige romp, ontworpen voor stabiliteit en soepele vaart.

Gelegen in het pittoreske Zwartewaal, is deze Sea Ray 280 DA uitgerust met een krachtige Volvo Penta dieselmotor van 150 pk, die garant staat voor een dynamische en betrouwbare vaartocht. Of u nu rustig door de kanalen wilt varen of de open zee wilt trotseren, deze motor biedt u de kracht die u nodig heeft.

Binnenin vindt u een ruime en goed uitgeruste keuken, voorzien van een koelkast en een gasfornuis, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl u geniet van het uitzicht op het water. De boot beschikt over twee comfortabele hutten en biedt slaapruimte voor vijf personen, waardoor u en uw gasten een goede nachtrust hebben na een dag vol avontuur.

De Sea Ray 280 DA is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van luxe, functionaliteit en plezier op het water. Kom en ervaar het zelf – wij verwelkomen u graag aan boord!

Meer informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

€ 34.995,-

Details

  • Bouwjaar: 1991
  • Afmetingen: 10 x 3.2 x 2.5
  • Motor: Volvo Penta 150 pk (Diesel)
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Zwartewaal

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229