1975

Altena Motorkruiser GSAK 1070

Deze prachtig onderhouden 1975 Altena Motorkruiser GSAK 1070 straalt klassieke charme uit, gecombineerd met modern comfort. Met een casco gebouwd op de werf, heeft dit schip alle onderhoudssystemen die door een ervaren eigenaar continu up-to-date zijn gehouden.
De hoofdmotor van het merk Nanni, deze is nieuw geïnstalleerd in 2000 en zorgt voor betrouwbare en krachtige prestaties. De kombuis is uitgerust met een elektrische koelkast, een RVS spoelbak met een mengkraan voor warm/koud water, en een 4-pits gaskooktoestel.
De boot biedt slaapplaatsen voor vijf personen, met bedden in zowel de voor- als achterkajuit. De ruime salon en buitenstuurstand op het achterdek zorgen voor een aangenaam verblijf aan boord.

Aanvullende functies omvatten een Vetus boegschroef, een Eberspächer heteluchtverwarming, een generator, en een dubbele hydraulische besturing. Dit wordt ondersteund door een walstroomaansluiting en twee zonnepanelen. Met het Victron energie managemant systeem zit u nooit zonder stroom. Veiligheidsuitrusting omvat reddingsboeien, reddingsvesten, en een achter anker. Geniet van de toegevoegde voordelen van brons getinte aluminium ramen, vaste RVS dekventilatie, en een hydraulische besturing op het scheepsroer.

Een tender kunt u veilig meenemen in de Aluminium Vetus davids. Op het achterdek kun je heerlijk in de zon zitten, maar ook buiten in de schaduw onder de Biminitop. Vanaf het Zwemplateau kunt u een heerlijke duik nemen en na het zwemmen ook nog even afspoelen met de ingebouwde verwarmde buitendouche. Deze Altena Motorkruiser is niet alleen een boot - het is een investering in een lifestyle vol ontspanning en avontuur. Neem vandaag nog contact met Dolphin Yachtbrokers op om deze uitzonderlijke boot te bekijken.

Compleet geschilderd in mei 2023, zodat u er gelijk van kan gaan genieten.

Afmetingen:
Lengte 10.70m
Breedte 3.30m
Diepgang 1.00m
Doorvaarthoogte 2.45m.

Voortstuwing:
Hoofmotor Scheepsdiesel Nanni 5.280HE Diesel 62pk (bouwjaar 2000) basis Kubota met een
watergekoeld uitlaatsysteem en keerkoppeling merk Velvet type AS3 71C, reductie 2.1:1 en een flexibele koppeling merk Vetus type Bully aan een RVS watergesmeerde schroefas met Bronsen schroef

Generator:
Merk: Farymann
Type: 18W430 Fisher Panda 4500ND 3000RPM 2500W
bouwjaar 2006 in een dichte geluidskast met watergekoeld uitlaat systeem.

Verwarming:
Eberspächer hetelucht Scheepskachel

Drinkwater:
2x150liter in RVS watertanks met Jabsko Drinkwaterpomp
en een 60liter boiler voorin bij het kombuis en 2x 100liter kunststof drinkwater tanks en een 15liter boiler in de achterkajuit met een buitendouche op het zwemplatform.
Voor heet water werken deze boilers zowel op het koelwater van de hoofdmotor als Elektrisch, wanneer de generator draait.

Uitrusting:
Boegschroef Merk: Vetus Type: 55kgf
Vetus Scheepstoilet
Dubbele Hydraulische besturing op stalen scheepsroer.
Omvormer Victron Phoenix Multiplus 12/2500/120
Boordnet accu's 2x165ampere uit 2016
Startaccu 75AH Varta 2022, voorzien van walstroom aansluiting en 2 zonnepanelen.
koelkast elektrisch, RVS Spoelbak met Mengkraan voor warm/koud water door middel van een Jabsko drinkwaterpomp. 4-pits kooktoestel op gas.
Sony Radio met CD-speler.

Extra uitrusting:
2x Reddingsboei
2x reddingsvesten
2x gasflessen in afgesloten bun met afvoer
1x achteranker bij het zwemplatvorm
Alle ramen Aluminium Brons getint merk TechNautic
RVS vaste dekventilatie merk Vetus

Navigatiesystemen:
GPS
Kompas
Marifoon

Accommodatie:
5 totaal, een 2 persoonsbed in de voorkajuit, een 1 persoonsbed en een 2 persoons bed in de achterkajuit.
In de kajuit voor bevindt zich de dinnette met 4 vaste zitplaatsen en een ruime Kombuis aan stuurboord. De ruime salon bied rondom zitplaatsen en aan bakboord de Binnen stuurstand en op het achterdek bevind zich op hartschip een RVS Buiten stuurstand. Met de Bimini top en het Vetus windscherm het aluminium ramen zorgt voor een aangenaam buitenverblijf.

Voor meer informatie of een bezichtiging: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

€47.995,-

Details

  • Bouwjaar: 1975
  • Afmetingen: 10.70 x 3.30 x 1.00
  • Motor: Scheepsdiesel Nanni 5.280HE Diesel 62pk (bouwjr 2000)
  • Materiaal: Staal

Ligplaats

Leiden

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229