Home

Kruiser

  • Bouwjaar: 1980
  • Ligplaats: Sprang-Capelle
  • Prijs: €25.000,-
  • Afmetingen: 10.85 x 3.20 x 1.20
  • Motor: Daf 575 - 120 pl
  • Materiaal: Staal
  • Afbeelding:
  • Plaats op de kaart: 51.6717,5.0286

Stap aan boord van deze prachtige kruiser en laat je betoveren door de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Met een lengte van 10,85 meter, een breedte van 3,20 meter en een diepgang van 1,20 meter, biedt dit fijn varende schip alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd op het water.

Technisch gezien is dit schip in uitstekende staat. De krachtige Daf 575-motor met 120 pk en gesloten koelsysteem staat garant voor soepele en betrouwbare vaartochten. Bovendien beschikt dit schip over een boegschroef en een ankerlier, wat manoeuvreren en aanmeren eenvoudig maakt.

Of je nu de voorkeur geeft aan buiten- of binnenbesturing, dit schip biedt beide opties met hydraulische besturing. De aluminium ramen zorgen voor een prachtig uitzicht op het water en laten veel natuurlijk licht binnen.

Binnenin vind je alle voorzieningen die je nodig hebt voor comfortabel wonen en varen. Er is een stuurhut met een stahoogte van 1,83 meter, voorzien van een led-tv en een 600W-omvormer. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasstel, warm en koud stromend water, twee koelkasten en een koelbox. Er zijn in totaal vier slaapplaatsen, met een gezellige dinette en een achterhut met nog eens twee slaapplaatsen.

Daarnaast is er een toilet met fonteintje en veel opbergruimte voor al je spullen. Met nieuwe accu's en een zonnepaneel ben je altijd voorzien van voldoende energie, en de aanwezigheid van drie brandblussers zorgt voor je veiligheid aan boord.

Dit schip is vakantieklaar en ligt op je te wachten in Sprang-Capelle. Of je nu een rustige cruise maakt of avontuurlijke reizen plant, deze kruiser staat klaar om je te vergezellen op je volgende maritieme avontuur. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit schitterende vaartuig dat je talloze onvergetelijke momenten op het water zal bezorgen.

Wilt U meer informatie; Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Hits: 759
Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229