1980

Van Waveren kruiser

Inruil is zeker een optie!

Stap aan boord van luxe en comfort met deze prachtig gerestaureerde Van Waveren kruiser, een meesterwerk op het water dat klaar is om de horizon te verkennen. Met een lengte van 9.00 meter en een breedte van 2.75 meter, straalt deze rondspant met waaiersteven elegantie uit in elke golf.

De volledige restauratie van deze schoonheid is met toewijding en vakmanschap uitgevoerd, met een indrukwekkend 2k DD lak systeem dat de boot niet alleen beschermt, maar ook een tijdloze glans geeft. Van binnen is de betimmering vakkundig vernieuwd en voorzien van state-of-the-art technologieën. De splinternieuwe Solé 3-cilinder motor met 33 pk staat garant voor een soepele en krachtige vaarervaring.

De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat en twee compressor koelkasten, waardoor u aan boord heerlijke maaltijden kunt bereiden en uw favoriete drankjes altijd koel binnen handbereik zijn. Het comfort stopt niet bij de keuken - een modern toilet, een watersysteem met spoelbak en zelfs een hekdouche voegen het gemak toe aan uw reis.

Wat dit schip echt onderscheidt, is de geavanceerde uitrusting. Met een walstroom systeem en de krachtige Victron combi (lader/omvormer) bent u altijd voorzien van energie, terwijl de zonnepanelen op de nieuwe buiskap u laten genieten van duurzaamheid en onafhankelijkheid.

Neem plaats op de nieuwe skai bekleding en laat u omringen door luxe terwijl u de golven trotseert. En het beste van alles? Wij geloven in mogelijkheden - alle inruil is mogelijk. Dus waar wacht u nog op? Stap aan boord van deze Van Waveren kruiser en beleef de ultieme watersensatie. Uw avontuur wacht!

Voor meer informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-25289747

€ 57.500,-

Details

  • Bouwjaar: 1980
  • Afmetingen: 9.00 m x 2,75 m
  • Motor: Solé 3-cilinder (mini33) met 33 pk
  • Materiaal: Staal

Ligplaats

Vinkeveen

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229