1999

Sessa 27 Oyster

Alleen deze week nog: €38.500,- Zeer goed onderhouden. Boot is zeer compleet.

De huidige standaard prijs is €39.500,- Met al de opties op deze boot kom je €50.000,-

De snelle beslisser kan nog deze zomer veel vaar plezier beleven

Incl. ligplaats seizoen 2022

COMFORTABELE CRUISER IN UITSTEKENDE STAAT! De open ruimte wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van maximale ruimte en comfort om buiten te leven, met grote oppervlakken om te zonnebaden en een uitnodigende woonkamer voor een gesprek; de cruiser daarentegen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een comfortabele omgeving met ruimtes die geschikt zijn om aan boord te blijven die niet hoeven te worstelen om dezelfde ruimtes om te vormen tot het slaapgedeelte.

Deze zeer nette Sessa 27 Oyster (uniek!) Italiaans schip van 8,7 x 2,85 m (27 ft) word verkocht wegens aankoop nieuw schip. Derde eigenaar en dit schip is elk jaar uitstekend onderhouden. Ze vaart uitstekend en heeft maar 680 uren. Met deze boot kun je heerlijk een weekend weg. Ze is goed onderhouden en heeft enkele luxe aanpassingen gehad zoals boegschroef en ruime kuiptent. Alles, maar dan ook alles werkt! De eigenaar heeft dit jaar alles laten vervangen wat aan vervanging toe was.

Info: zonnedek, trimvlakken, elektrische ankerlier, GPS, dieptemeter, bimini, luifel, acculader, water verwarmingssysteem, verlichtingssysteem, 220V apparatuur, lenspomp, koelkast, magnetron, walstroom, handdouche kuip, zwemplatform, zwemtrap, kuiptafel, kuipkussens, kuipverlichting, trimvlakken, polyester dek.

Voor meer informatie: Franklin Zielinski - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-25289747€38.500,-

Details

  • Bouwjaar: 1999
  • Afmetingen: 8,7 x 2,85 x 0,90
  • Motor: 2 x Merccruiser 2 x 240 PK (V6 4.3 L) Benzine
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Loosdrecht

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229