1980

Nadine 24

De Nadine 24 is ontworpen door Hans Heß en in 1983 werf gebouwd door de Duitse jachtbouwer Göbel. De ontwerper heeft bij het tekenen van deze boot een kleinere Swan 38 in het achterhoofd gehad. De prachtige lijnen van dit schip zijn het gevolg daarvan. De boot was gekozen door de Duitse Bundesmarine als trainingsboot voor de mariniers.

De Nadine 24 beweegt zich zeer soepel over het water en ligt zeer aangenaam aan het roer. Dit prachtige schip beschikt over zeer goede zeil eigenschappen in licht en in zwaar weer. De zelflozende kuip is diep en beschut. Het schip kan prima door één persoon gevaren en bediend worden vanuit de kuip. De Nadine 24 heeft een warm teakhouten interieur en een Tohatsu 5HP diesel. Ruimte word gewonnen door te kiezen voor een wegschuifbare kombuis onder de stuurboord kuipbank. De voorhut is afsluitbaar door een deur wat voor een boot van deze lengte uitzonderlijk is. De boot is zeer praktisch en heeft erg veel opbergruimte. De boot is voorzien van ledverlichting en toilet.

Nadine 24 is volledig gerestaureerd en nu te koop. Nieuw grootzeil (2019), nieuwe fok (2019), oud grootzeil, oude fok, spinnaker, nieuw elektrisch systeem, nieuw watersysteem, nieuw interieur, nieuwe kussens, nieuwe keuken, nieuwe radio, nieuwe dieptemeter, nieuwe verlichting, nieuwe staander tuigage (2021), nieuw rolsysteem (2021), verkoop wegens tijdgebrek. Neem contact met mij op voor meer info en foto's.

De Nadine 24 heeft de eigenaar altijd zeer veel plezier bezorgd door zijn tochten op de Wadden en IJsselmeer. De boot heeft altijd onderhoud gekregen, zoals ook het jaarlijkse motoronderhoud. Daarnaast zijn er diverse investeringen gedaan. Deze comfortabele sport cruiser is compleet uitgerust met een uitgebreide recente zeilgarderobe, u stapt zo aan boord en u kunt eigenlijk direct beginnen met zeilen, echt geweldig schip!

Wil u meer informatie hebben van deze prachtige boot: Franklin Zielinski – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 06-25289747

€ 15.000,-

Details

  • Bouwjaar: 1980
  • Afmetingen: 7.56 x 2.68 x 1.20
  • Motor: Tohatsu 5HP
  • Materiaal: Polyester

Ligplaats

Naarden Marina

Dolphin Yachtbrokers

Franklin Zielinski

Dolphin Yachtbrokers wordt gerund door Franklin Zielinski, een zeer ervaren / enthousiaste en gedreven ondernemer.

Dolphin yachtbrokers

Dolphin Yachtbrokers

KvK: 85073229